Lær at skabe forretningsmæssige resultater gennem motivation og arbejdsglæde

Faget er et valgfag på akademiuddannelsen i Ledelse.

Psyken spiller en stor rolle i virksomheden. Medarbejderne har forskellige personprofiler og i dette fag, kommer du i dybden med måde at agere og reagere på og ikke mindst, hvordan dette kan påvirkes positivt.

Vi arbejder med trivsel i organisationen og hvordan man sikrer, at medarbejderne har et godt psykisk arbejdsmiljø, så de kan yde deres bedste. Både styrker, selvopfattelse, positiv kommunikation og feedback er vigtige emner i dette fag.

Indhold i faget:

  • Hvordan kobler man positiv psykologi til 'forretningen' og oversætter det til resultater på bundlinjen?
  • Udvikling af processen, der bruger positiv psykologi til at skabe vækst og engagement, samt giver mening og handling hos medarbejdere og ledere i organisationen

Målgruppe

Faget er for dig der er en aktiv del i at realisere organisationens mål, og ønsker at fremme dem ved at anvende positiv psykologi. Du arbejder i din ledelse med at fremme produktivitet ved at bygge på styrker og ønsker værktøjer til at reducere stress og skabe positive relationer.

Niveau

Faget er en del af akademiuddannelsen i Ledelse.

Faget afsluttes med et skriftligt projekt og en mundtlig eksamen.

Hvis det er længe siden, du har været på skolebænken, kan du inden studiestart med stor fordel vælge et indledende kursus i f.eks. matematik.
Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Tag en hel akademiuddannelse (AU)

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.

Du kan også sammensætte din uddannelse på tværs af retningerne. Se mere om den fleksible akademiuddannelse her

Læs mere om akademiuddannelsen i Ledelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.