En god studiestart

En god studiestart

Velkommen til Erhvervsakademi SydVest. Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber du får en god studietid her hos os.

Vi ved der er mange ting at forholde sig til som ny studerende, både nye undervisere, klassekammerater og en masse praktisk. Derfor har vi samlet en række praktiske informationer i nedenstående, der kan hjælpe dig i din første studietid. Udover at få styr på det praktiske er det vigtigt at du engagerer dig i at lære dine nye klassekammerater at kende og for eksempel deltage i introfesten. Vi ved af erfaring, at det giver en bedre studietid, hvis du har nogle gode klassekammerater du kan sparre med fagligt, og have det sjovt med i pauserne.

Få fat i bøgerne

Sørg for at få anskaffet dig det undervisningsmateriale, som dine undervisere anbefaler, så du kan følge med i undervisningen fra starten. Prøv gerne vores facebookgruppe for brugte bøger eller pensum.dk

Login

På din første skoledag får du udleveret brugernavn og login til Office365. Her får du adgang til officepakken og det undervisningsmateriale, som dine undervisere uploader. Hvis du glemmer dit password kan du få et nyt ved at sende en sms til 3044 5624 hvori du skriver enten “password” eller “kodeord” (uden “”).

Student services

I Student Services har vi samlet en række funktioner, som ikke direkte vedrører din undervisning. I student services kan du få studievejledning, hjælp og vejledning inden for SU, IT-support, praktik og ophold i udlandet gennem hele din studietid. Du finder student services her.

Sociale medier

Følg Erhvervsakademi SydVest på facebook, instagram eller linkedIN. Se også The basement, som er fredagsbaren i Esbjerg.

Har du spørgsmål?

Så spørg os. Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang.