Om os Ledige stillinger
Erhvervsakademi SydVest søger kok

Erhvervsakademi SydVest søger kok

11.09.2023

På grund af omstruktureringer søger kantinen Cafe Healthy Study Life i Esbjerg en medarbejder med passion for at lave spændende og sund mad til studerende og medarbejdere. Indimellem skal der også laves mad til arrangementer, hvor vi på madsiden skal repræsentere erhvervsakademiet på bedste vis.

Ansvarsområder:

• Forberedelse af morgenmad og frokost
• Forberedelse af koldt og varmt køkken
• Deltagelse i kantinens daglige rutiner, også rengøring
• Ad-hoc opgaver.

Kvalifikationer:

• Du er uddannet kok eller tilsvarende
• Du er god til service og samarbejde, professionel, engageret og målbevidst

Om stillingen:
1.300 timer om året, hovedsageligt er der fri i juli, uge 42 mellem jul og nytår samt uge 7 (samlede antal arbejdsdage 200). En attraktiv arbejdstid i tidsrummet kl. 7.00 til 13.30 på hverdage. Der vil være arrangementer uden for den normale arbejdstid. Disse aftales løbende.

Vi tilbyder:
En rummelig organisation, der arbejder efter en anerkendende kultur og har et uformelt miljø, som stiller krav til medarbejderens lyst og evne til at arbejde i teams.

Ansættelse og tiltrædelse:
Snarest muligt. Ansættelse er betinget af, at der foreligger tilfredsstillende straffeattest ved indgåelse af ansættelseskontrakt. Du bliver ansat på overenskomstmæssige vilkår, jf. aftale med Finansministeriet med udgangspunkt i Ny løn. Løn- og ansættelsesvilkår aftales ved ansættelsen. Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, der har de fornødne kvalifikationer, opfordres til at søge.

Arbejdssted:
Spangsbjerg Kirkevej 103, 6700 Esbjerg

Ansøgning:
Din ansøgning med personlige oplysninger og CV sendes til job-adm@easv.dk, mærket ”Medarbejder til kantinen”.

Ansøgningsfrist er den 26. september 2023.

Der indkaldes til samtale løbende. Ønsker du uddybende informationer vedr. stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte kantinelederen: Lise Headley på tlf. 4177 5766 i tidsrummet kl. 12.30 – 14.00.