Jesper fra EASV landede lederjob hos Semco Maritime

Jesper S. Rytke, der har taget uddannelsen El-installatør på EASV, arbejder i dag som Manager og Head of PLM Solution Engineering hos Semco Maritime. Vi har talt med ham om de mange spændende muligheder, der venter el-installatører i EnergiMetropol Esbjerg.

EASV blev startskuddet til Roberts nye karriere

Efter seks år og flere udsendelser som soldat lagde Robert Skaar uniformen på hylden. Tiden var inde til at ruste sig til en ny karriere, og det skulle være inden for IT. Første skridt på vejen var Datamatiker på EASV i Sønderborg. Her opdagede han glæden ved at læse og dimitterede med 12 i snit.

Dimittend 2024:

Vejen fra godt job til drømmejob

36-årige Sune ofrede sit nedlagte landbrug for et byhus og sit gode job som elektriker for to år som EASV-studerende på SU. Alt sammen for at forfølge sin passion for udvikling og store maskiner. Om få dage kan han kalde sig produktionsteknolog og endda med et nyt job som Mechanical Engineer.

Droneskolen på EASV:

Se næste prøvedato her!

Erhvervsakademi Sydvest (EASV) er godkendt af Trafikstyrelsen til at afholde prøver for eksterne i A2-certificeringen, der kræver et fysisk fremmøde.

Erhvervsakademi SydVest er tæt på dig igennem hele din karriere – lige fra din videregående uddannelse og som efteruddannelser undervejs i dit jobliv.

Vores studerende trives godt. Det ses blandt andet igennem vores løbende trivselsmålinger, hvor vi bliver målt til landets bedste.

Oplev studiemiljøet
2500
Studerende
2024
26
Uddannelser
16
Aktuelle
efteruddannelser