Årets EASV Praktik 2023:

De nominerede er...

Saab Danmark A/S, Force Technologi, EfB og EMR, Murer & Entreprenør A/S er de fire virksomheder, der er nomineret for en fremragende indsats for vores praktikanters læring.

Jobmulighed:

Undervisere søges

Vi har travlt på Erhvervsakademi SydVest, hvor vi får topkarakterer af de studerende for vores undervisning. Nu søger vi flere undervisere til vores bygningskonstruktøruddannelse både i Esbjerg og online.

Danmarks Studieundersøgelse 2023

Kvalitetsundervisning på erhvervsakademiet

Studerende giver topkarakterer til de passionerede undervisere ved Erhvervsakademi SydVest, der tilbyder videregående uddannelser i Esbjerg, Sønderborg, Tønder og online.

Optagelsestal i kvote 2:

EASV fastholder position på uddannelsesmarkedet

I år har 325 ansøgere valgt Erhvervsakademi SydVest som deres 1. prioritet i kvote 2, hvilket vidner om en stabil interesse for vores tilbud i Esbjerg, Sønderborg, Tønder og online.

Erhvervsakademi SydVest er tæt på dig igennem hele din karriere – lige fra din videregående uddannelse og som efteruddannelser undervejs i dit jobliv.

Vores studerende trives godt. Det ses blandt andet igennem vores løbende trivselsmålinger, hvor vi bliver målt til landets bedste.

Oplev studiemiljøet
2500
Studerende
2024
26
Uddannelser
16
Aktuelle
efteruddannelser