Om os
Studiemiljø

Studiemiljø

På Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg prioriterer vi et godt studiemiljø, både i undervisningen, men også når du har fri. Derfor har vi Danmarks mest tilfredse studerende for sjette år i træk*.

Vores undervisere er tæt på dig. Undervisningen foregår i klasselokaler, hvor der typisk vil være 20-30 studerende. Derfor har vi tid til at svare på spørgsmål, hvis der er noget du ikke helt har forstået.

Ofte vil undervisningen være en kombination af korte oplæg fra underviseren og opgaveløsning. Mange af vores undervisere bruger også det der hedder flipped classroom. Det betyder, at du hjemmefra skal se en video med et oplæg fra underviseren, og så er der tid til diskussion og opgaveløsning, når du er i klassen.

Når du ikke har undervisning er der gode muligheder for at finde et sted på akademiet, hvor du kan sidde og arbejde sammen med dine studiekammerater.

*Læs mere under kvalitet.

Kantine

Vores kantine hedder Café healthy study og her kan du både købe morgenmad, frokost og lidt til den lille sult.

 

Fredagsbar

Vores fredagsbar giver gode muligheder for en hyggelig eftermiddag, hvor I kan tage et spil bordtennis, pool, bordfodbold eller beer pong. Baren danner også rammer om skolens fester, og har din klasse en god idé til et arrangement er I velkomne i baren. Baren er drevet af frivillige studerende, og måske det også er noget for dig?

Følg baren på facebook.

Når du har fri

Du behøver aldrig kede dig i Esbjerg, uanset om du er til sport, musik, shopping, kultur eller natur er der nok at give sig til.

Erhvervsakademi SydVest er en del af Studiebyen Esbjerg, der sørger for både underholdende og studierelevante aktiviteter for dig og dine studiekammerater lige fra fodboldkampe, pubcrawl til virksomhedsbesøg hos byens virksomheder. Se også Studiebyen Esbjergs guides om alt fra studierabatter til praktiksøgning.

Følg Studiebyen Esbjerg på facebook.

 

— Sylvia er flyttet til Esbjerg for at studere på Erhvervsakademi SydVest

På Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg prioriterer vi et godt studiemiljø, både i undervisningen, men også når du har fri.

Vores undervisere er tæt på dig. Undervisningen foregår i vores nyindrettede klasselokaler i Alsion, med udsigt over Alssund, hvor der typisk vil være 15-25 studerende. Underviserne har derfor tid til at svare på spørgsmål, hvis der er noget du ikke helt har forstået. Ofte vil undervisningen være en kombination af korte oplæg fra underviseren og opgaveløsning. Mange af vores undervisere bruger også det der hedder flipped classroom. Det betyder, at du hjemmefra skal se en video med et oplæg fra underviseren, og så er der tid til diskussion og opgaveløsning, når du er i klassen.

Underviserne benytter sig af tværfaglige projekter med andre uddannelser, sådan at du som studerende kommer så tæt på virkeligheden som muligt.

*Læs mere under kvalitet og vælg fanen nøgletal.

Kantine

Kantinen på Alison er åben for alle, og du kan med dit studiekort får rabatter, til både morgenmad, frokost og lidt til den lille sult. Der er morgen buffet indtil 10.15 med brød og rundstykker. Caféen åbner igen kl. 11 til frokost. Til Frokost er der ligeledes buffet alle dage, hvor de dagligt er varme retter og rugbrød med diverse tilbehør. Frisksmurte sandwich, kaffe og lidt til den søde tand finder man også her.

Når du har fri

Du behøver ikke kede dig, når du ikke studerer. Sønderborg er en by fyldt med underholdende og studierelevante aktiviteter. Byen byder på en masse caféer, byliv osv. Der er også masser af sportsklubber der tilbyder specielle priser til de studerende der ønsker en aktiv fritid uden for bøgerne. Sønderborg er i år 2017 blevet kåret til årets ungdomskommune, og det er ikke uden grund. Der gøres utroligt meget for at skabe et ungdomsmiljø med ungdomscafé og kommende ungdomshus, hvor der vil være rig mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter.

 

Studieboliger

I Sønderborg er der mulighed for at få en studiebolig til rimelige priser. Kollegiernes Kontor administrerer 7 kollegier, som alle ligger nær uddannelsesinstitutioner og centrum.
Boligerne kan ansøges på Kollegiernes Kontor’s webside

— Hør hvorfor Astrid er glad for, at hun har valgt at læse på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg

Kontakt studievejledningen i Esbjerg

Du kan kontakte studievejledningen i Esbjerg via nedenstående:
E-mail: studievejledning-vest@easv.dk
Telefon: +45 4199 1299
Åbningstiderne i Esbjerg
Mandag:
12.00 - 14.00
Tirsdag:
09.30 - 11.30 (kun telefonisk henvendelse)
Onsdag:
09.30 - 11.30
Torsdag:
09.30 - 11.30 (kun telefonisk henvendelse)
Fredag:
12.00 - 14.00
Specielle åbningstider
24. Dec:
Lukket
30. Maj:
Lukket
31. Maj:
Lukket
05. Jun:
Lukket
10. Jun:
Lukket

Kontakt studievejledningen i Sønderborg

Du kan kontakte studievejledningen i Sønderborg via nedenstående:
E-mail: studievejledning-syd@easv.dk
Telefon: +45 4199 1200
Åbningstiderne i Sønderborg
Mandag:
09.00 - 11.00
Mandag:
12.00 - 14.00
Tirsdag:
Lukket
Onsdag:
09.30 - 11.30 (kun telefonisk henvendelse)
Torsdag:
Lukket
Fredag:
10.00 - 14.00 (kun telefonisk henvendelse)
Specielle åbningstider
24. Dec:
Lukket
30. Maj:
Lukket
31. Maj:
Lukket
05. Jun:
Lukket
10. Jun:
Lukket