Om os
Besøg os

Besøg os

Er du interesseret i at høre mere om en eller flere af vores uddannelser på Erhvervsakademi SydVest er du altid velkommen til at besøge os.

Erhvervsakademi SydVest inviterer hvert år til Åbent Hus i februar maj måned. Her har du mulighed for at se akademiet samt møde alle vores uddannelser, studerende og undervisere. Tidspunktet annonceres på EASV.dk og vores sociale medier.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte vores optagelsesteam på telefon 4199 1250 og mail optag@easv.dk eller booke et personligt møde samt forespørge på uligheden for en personlig rundvisning.

Åbent Hus

Hvert år i januar og februar måned inviterer vi til Åbent Hus på vores campus i Esbjerg (februar), Sønderborg (februar) og Tønder (januar).

Til Åbent Hus kan du møde studerende og undervisere fra alle vores uddannelser, snakke med studievejledere, få en rundvisning, opleve studiemiljøet og få svar på alle dine spørgsmål om alt lige fra optagelse og fag til fremtidsmuligheder. Alt sammen for at gøre dig klogere på dit uddannelsesvalg.

Hold øje med EASV.dk’s nyheder og sociale medier for de specifikke datoer for Åbent Hus 2023 eller ring til os.

Kan du ikke vente så længe, så kan du besøge vores online Åbent Hus platform, lige når du vil. Du finder vores online Åbent Hus platform her.

Kan du ikke deltage i Åbent Hus, men vil opleve vores studiemiljø, må du også gerne besøg os. Kontakt os for at forespørge på muligheden for en personlig rundvisning eller for selv at tage på rundtur.

Info Aften

Hvert år i maj måned inviterer vi til Info Aften på vores campus i Esbjerg, Sønderborg og Tønder.

Til Info Aften kan du høre oplæg om alle vores uddannelser, møde studerende, undervisere og studievejledere, opleve studiemiljøet og få svar på alle dine spørgsmål om alt lige fra optagelse og fag til fremtidsmuligheder. Alt sammen for at gøre dig klogere på dit uddannelsesvalg.

Næste Info Aften foregår i maj måned 2023. Hold øje med siden her for den specifikke dato for Info Aften 2023.

Online Åbent Hus platform

På Erhvervsakademi SydVest har du mulighed for at komme til online Åbent Hus, lige når du har tid og lyst.

Få en virtuel rundvisning på vores campus i Esbjerg og Sønderborg, mød studerende og hør mere om vores uddannelser – alt sammen hjemmefra din sofa på din computer, tablet eller smartphone.

Du finder vores online Åbent Hus platform her.

Studiepraktik

Har du lyst til at få et indblik i hvordan det er at gå på en uddannelse på Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg eller Sønderborg?

Så kan du deltage i Studiepraktik, som hvert år foregår i uge 43, hvor du to-tre dage virkelig kan få afprøvet, om uddannelsen er noget for dig.

Du kan læse mere om Studiepraktik og tilmelde dig her.

Kontakt vores optagelsesteam

Kontakt vores optagelsesteam, hvis du er i tvivl om dit uddannelsesvalg.

Optagelsesteamet kan hjælpe dig med at få svar på de spørgsmål du måtte have og kan henvise dig til undervisere eller nuværende studerende, hvis du har fagspecifikke spørgsmål.

Du kan kontakte vores optagelsesteam på telefon 419 91250 eller mail optag@easv.dk