Om os
Student StartUp

Student StartUp

Har du en iværksætter i maven – og kunne du tænke dig at udvikle din egen virksomhed imens du studerer din drømmeuddannelse på Erhvervsakademi Sydvest? Så er kontorfællesskabet Student StartUp i Esbjerg og Sønderborg lige noget for dig.

Kontorfællesskabet Student StartUp Esbjerg bruges af både studerende fra Syddansk Universitet, Aalborg Universitet, UC Syddanmark og Erhvervsakademi Sydvest, og der udvikles ideer indenfor mange forskellige områder, herunder nye apps, butikker, restaurationer, nye IT systemer, bygteknisk udvikling, service og meget meget mere.

I efteråret 2017 havde vi fem hårdtarbejdende iværksættertalenter i IDEA HOUSE på Erhvervsakademi Sydvest Esbjerg – læs mere om deres ophold her.

 

Student StartUp Esbjerg

Faciliteter

Student StartUp Esbjerg er et hyggeligt kontormiljø for iværksættere, hvor der findes fælles køkken, ide rum, iværksætter bibliotek, mødelokale, toilet og 15 kontorpladser. Som iværksætter har du adgang til kontormiljøet 24/7 hele året og kan arbejde med dine ideer sideløbende med dit studie. Der er tilknyttet faglig sparring og konsulenter til kontormiljøet, og du kan løbende få hjælp og blive udfordret på dine ideer.

Kontorfællesskabet ”Student StartUp Esbjerg” er beliggende i IDEA HOUSE annekset på Niels Bohrsvej 2, ved Erhvervsakademi Sydvest.

Ansøg om optag

Ønsker du optag i Student StartUp Esbjerg kontorfællesskabet skal du sende en mail til studentstartup@easv.dk

Du bliver godkendt som iværksætter til kontormiljøet for 6 måneder af gangen, og du skal løbende kunne vise fremdrift og resultater for at beholde din pladsen yderligere 6 måneder.

I din ansøgning skal du beskrive:

  1. Din ide/ideer: beskriv ideen, hvad nyt bringer ideen til markedet, hvem er kunderne osv.
  2. Din baggrund og motivation: har du erfaringer og/eller netværk som er relevant for ideen.
  3. Milepælsplan: vedlægge en oversigt over hvordan du ønsker at bruge dine 6 måneder ”hvad vil du opnå?”.

Iværksætterpraktik

På Erhvervsakademi Sydvest tilbydes iværksætterpraktik i den periode hvor dit praktikforløb normalt ligger på din uddannelse. Du kan komme i iværksætterpraktik i 10-12 uger, og derigennem arbejde med din egen virksomhedside. Du skal i praktikken følge et omfattende program, og deltage i diverse aktiviteter svarende til en 37 timers arbejdsuge.

Ansøg om iværksætterpraktik

Ansøgningen til iværksætterpraktik skal sendes i en mail til studentstartup@easv.dk

I din ansøgning skal du beskrive:

  1. Din ide/ideer: beskriv ideen, hvad nyt bringer ideen til markedet, hvem er kunderne osv.
  2. Din baggrund og motivation: har du erfaringer og/eller netværk som er relevant for ideen.
  3. Milepælsplan: vedlægge en oversigt over hvordan du ønsker at bruge dine 10-12 uger ”hvad vil du opnå?”.

Som supplement til din ansøgning vil der blive indhentet data omkring dit fravær på studiet, hvilket skal ligge på 0% eller i meget begrænset omfang. Dette er afgørende for din optagelse i iværksætterpraktikken, da arbejdet med egen virksomhed/ide kræver stor disciplin, ihærdighed og selvledelse.

Student StartUp Sønderborg

Faciliteter

Ansøg om optag

Iværksætterpraktik