Om os Nyheder
Campus Esbjerg har Åbent Hus til februar

Campus Esbjerg har Åbent Hus til februar

13.11.2023

Klar til en videregående uddannelse? Udforsk dine fremtidsmuligheder ved Erhvervsakademi SydVest lørdag den 24. februar 2024 i Esbjerg.

Erhvervsakademi SydVest (EASV) i Esbjerg åbner dørene for alle interesserede lørdag d. 24. februar 2024. Kom og oplev en dag fyldt med inspiration og information!

Dato, tid og sted:
Lørdag d. 24.02.2024 kl. 10:00 – 13:00
Erhvervsakademi SydVest
Campus Esbjerg
Spangsbjerg Kirkevej 103
6700 Esbjerg

Hvad kan du forvente:

1. Individuel studie- og karrierevejledning:
Vores vejledere står klar til at besvare alle dine spørgsmål og guide dig igennem de forskellige uddannelses- og karrieremuligheder. Uanset om du er nysgerrig på en specifik uddannelse eller blot ønsker at udforske dine interesser, vil du kunne sparre med vejlederne.

2. Mød underviserne:
Få en unik mulighed for at møde vores erfarne undervisere. De vil give dig indblik i uddannelsernes indhold, struktur og de færdigheder, du kan forvente at opnå undervejs. Det er en fantastisk mulighed for at få en fornemmelse af undervisningsmiljøet og læringsmetoderne på EASV.

3. Workshops og præsentationer:
Delvist interaktive workshops og andre præsentationer vil give dig en smagsprøve på, hvad det vil sige at studere på Erhvervsakademi SydVest. Udforsk de praktiske aspekter af uddannelserne og lær mere om de forskellige faglige retninger, vi tilbyder.

4. Campus Tour:
Tag en rundtur på vores moderne campusfaciliteter og bliv bekendt med studiemiljøet. Du vil kunne opleve vores state-of-the-art undervisningslokaler, kantinen, fredagsbaren, fælles studieområder og meget mere.

5. Netværk med studerende:
Få mulighed for at snakke  med nuværende studerende og høre om deres oplevelser på EASV. Det er en fantastisk chance for at få indblik i det sociale liv, studiemiljøet og de praktiske udfordringer ved studielivet.

6. Overraskelser
Der vil også være andre indslag på dagen, som EASV vil løfte sløret for i det nye år.

Tilmelding og gæster
Tilmelding er ikke nødvendig. Du skal blot dukke op i tidsrummet, når det passer dig, og tag gerne familie og venner med, så de også kan være med til at støtte dig i din uddannelsesbeslutning. Firbenede venner må også gerne medbringes.

Vi glæder os til at møde dig!