Om os Nyheder
Anne Sofie landede helt rigtigt i praktikken

Anne Sofie landede helt rigtigt i praktikken

14.04.2021

Efter nogle år i Billund Lufthavn og som stewardesse landede Anne Sofie Mailund Eriksen på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg. Praktikperioden hos det digitale bureau Morningtrain ApS i Odense har overbevist hende om, at det er det helt rigtige, og nu har hun indstillet bureauet til Årets EASV Praktik 2021.

Hun kunne mærke det allerede til praktiksamtalen. Den gode energi og virksomhedens lyst til at tage godt imod hende som praktikant gjorde, at Anne Sofie Mailund Eriksen følte sig velkommen hos Morningtrain, allerede inden hun var startet i selve praktikken. Morning Train er et digitalt full service-bureau med specialister inden for web-design, programmering og online marketing.

Blev hele tiden udfordret

“Bureauets kommercielle chef, Thomas Østerkjerhuus, fortalte om de idéer, han havde til, hvad jeg kunne lave i praktikken, men spurgte også til, om jeg selv havde forslag. Det var en rigtig god start, fordi jeg følte, at der både var styr på og mulighed for selv at få indflydelse,” fortæller Anne Sofie Mailund Eriksen.

Og det gode indtryk fra samtalen viste sig at holde hele vejen igennem praktikken:

Jeg fik lov til at arbejde med rigtig meget forskelligt under hele praktikken. Jeg blev hele tiden godt udfordret, men aldrig mere, end jeg kunne sige fra, hvis jeg for eksempel endte med at sidde med en opgave, jeg syntes, var for tung.

Anne Sofie Mailund Eriksen
Studerende, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV i Esbjerg

Praktikken var så stor en succes, at Anne Sofie Mailund Eriksen besluttede at indstille Morningtrain til titlen som Årets EASV Praktik 2021. I sin indstilling skriver hun blandt andet:

”Jeg er blevet sat godt ind i tingene, og jeg ved, at jeg altid kan spørge – for her er ingen dumme spørgsmål. Jeg har fået lov til at arbejde med ting, jeg aldrig har prøvet før, men gerne ville lære, f.eks. Adobe-pakken. Og selvom jeg sidder i marketing, kan jeg stadig spørge designafdelingen om små fif.”

Faglig og personlig udvikling

Anne Sofie Mailund Eriksen føler også, at hun har udviklet sig gennem praktikken hos MorningTrain og skriver videre:

”Jeg har lært at tage imod konstruktiv kritik og blive bedre til mit arbejde derefter, og jeg har udviklet mig fagligt ved at arbejde med markedsføringstekster, kommunikation, grafisk design og annoncering. Jeg har fået lov til at bidrage rigtig meget og til at arbejde både selvstændigt og med andre gennem hele forløbet, så jeg har virkelig følt, at jeg har kunnet udvikle mig.”

Den nærmeste fremtid har Anne Sofie Mailund Eriksen helt styr på, og hun ved også, hvad hun vil arbejde med, når hun engang er helt færdig på EASV.

Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville tage overbygningen International Sales & Marketing, når jeg er færdig som markedsføringsøkonom. Nu ved jeg også med sikkerhed, at jeg skal arbejde med tekster og medier, når jeg er færdiguddannet. Det har jeg fundet ud af takket være min praktik.

Anne Sofie Mailund Eriksen
Studerende, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV i Esbjerg

Vinderen af Årets EASV Praktik 2021 bliver kåret den 22. april og skal repræsentere EASV i landsfinalen den 10. maj.