Om os Nyheder
Studiepraktik 2023: Bliv klogere på din fremtid

Studiepraktik 2023: Bliv klogere på din fremtid

27.09.2023

Kom i studiepraktik hos Erhvervsakademi SydVest den 25. og 26. oktober 2023 i Esbjerg, Sønderborg eller Tønder.

Når gymnasietiden nærmer sig sin afslutning, eller hvis du simpelthen er i tvivl om, hvilken retning du skal tage i din uddannelsesmæssige rejse, kan det virke overvældende at træffe det helt rigtige valg. Hvad er det bedste studie for dig? Hvilken karrierevej vil bringe dig mest glæde og succes?

Svarene på disse spørgsmål er ofte uklare, indtil du får mulighed for at dykke ned i det virkelige studieliv og opleve det på egen krop. Her kommer studiepraktik ind i billedet som en uvurderlig mulighed for at afklare dine fremtidige uddannelsesvalg.

En mulighed for afklaring

Studiepraktik er en unik mulighed for alle, der er nysgerrige på, hvordan det er at studere på en videregående uddannelse. Det giver dig chancen for at træde ind i undervisningslokalerne, deltage i forelæsninger og casearbejde samt tale med studerende og undervisere. Det er din chance for at få et realistisk indblik i, hvad det indebærer at forfølge en bestemt uddannelse, og hvordan studielivet fungerer.

Ansøg  fra den 29. september

Ansøgningsfristen for studiepraktik ved Erhvervsakademi SydVest den 16. oktober 2023. For at ansøge skal du oprette en bruger og logge ind på studiepraktik.dk.

Søg studiepraktik

KLIK HER

Hvad kan du forvente?

Undervisning

Du vil have mulighed for at deltage i vores praksisnære undervisning. Dette er en fantastisk måde at få en fornemmelse af uddannelsens indhold og niveau. Hver underviser har lavet et skema for de to praktikdage, som du kan se på studiepraktik.dk. Programmet omfatter velkomst med morgenmad, introduktion til uddannelsen og fagområdet samt rundvisning på campus.

Netværksmuligheder

Studiepraktik giver dig mulighed for at møde nuværende studerende og skabe forbindelser inden for din ønskede uddannelsesbranche. Dette kan åbne døre til fremtidige samarbejdsmuligheder og hjælpe dig med at opbygge et stærkt professionelt netværk allerede nu.

Afklaring

Studiepraktik giver dig mulighed for at teste din egen interesse og egnethed til det valgte studieområde. Det kan hjælpe dig med at afgøre, om det er den rette retning for dig. Efterfølgende er du meget velkommen til at booke en opfølgende samtale med vores studievejledning.

Praktisk information

Ud over at opleve studielivet får du også værdifuld information om uddannelsesforløbet, adgangskrav og karrieremuligheder inden for det pågældende felt.