Om os Nyheder
Danmark og EASV overgik alle Mihaelas forventninger

Danmark og EASV overgik alle Mihaelas forventninger

01.07.2022

Mihaela Costin er netop dimitteret fra EASV, og hun er i den grad en international studerende. Født og opvokset i Moldova, rejste først til Spanien og derefter til Danmark, hvor hun de seneste to år har læst til markedsføringsøkonom på EASV. Både Danmark og uddannelsen har overgået hendes forventninger.

Efter et ophold i Spanien ville 22-årige Mihaela Costin fra Moldova gerne prøve et andet uddannelsessystem og en anden måde at arbejde på for at have noget at sammenligne med. Hun søgte mod nord og ind på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV.

Samarbejde og fantastisk studiemiljø

Og selvom hun havde høje forventninger, blev de alligevel overgået. Både på erhvervsakademiet og da hun blev en del af det lokale erhvervsliv.

Uddannelsen og Danmark har virkelig overgået mine forventninger. Jeg elsker både kulturen og menneskene og ikke mindst måden, de arbejder og samarbejder på.

Mihaela Costin
Dimittend, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV

Også uddannelsen på EASV overraskede Mihaela Costin positivt.

”Det har været fantastisk at studere i et internationalt miljø og med undervisere, der altid var klar til at hjælpe, også hvis man mailede til dem om aftenen. Og så kan jeg rigtig godt lide, at undervisningen er meget team-orienteret. Det hænger rigtig godt sammen med det, man har brug for, når man kommer ud på en arbejdsplads, hvor det er nødvendigt at kunne samarbejde. Det er jo også i teams, at de gode idéer som regel opstår,” siger hun.

Spændende udvikling i praktikken

Det fik Mihaela Costin bekræftet, da hun i løbet af Markedsføringsøkonom-uddannelsen var i praktik hos den lokale virksomhed ShareOne, som hurtigt er blevet Danmarks største udlejningsportal for private.

”Jeg kontaktede direktøren via LinkedIn, efter vi havde haft en præsentation på akademiet af ShareOne og en række andre mulige praktiksteder. Det førte til et interview og en praktikplads som den første på vores hold,” fortæller Mihaela Costin.

Jeg har arbejdet med alt fra design af portalen til markedsføring af den på sociale medier. Det har været fantastisk at være en del af den hurtige udvikling, som ShareOne har været, og er, inde i. I dag er der f.eks. tre ansatte flere, end da jeg var i praktik for et halvt år siden.

Mihaela Costin
Dimittend, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV

Mihaela Costin har søgt videre på en række forskellige uddannelser, så hun håber at kunne læse videre i Danmark efter sommerferien. I mellemtiden arbejder hun fortsat hos ShareOne.

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen og søg ind senest 5. juli kl. 12.00 her.