Om os Nyheder
Det er fedt at skabe gode oplevelser

Det er fedt at skabe gode oplevelser

29.10.2020

Cecilie Hallstrøm afsluttede uddannelsen som serviceøkonom på EASV i Esbjerg i 2017. Hun valgte uddannelsens Sport- & Event-linje og arbejder i dag som kursuskoordinator ved Idrættens Udviklingscenter i Vejen. Hun brænder for at skabe de oplevelser, der sender mennesker afsted med et smil på læben og lysten til at komme igen.

Efter nogle år som receptionist i et motionscenter var Cecilie Hallstrøm klar til nye udfordringer. Samtidig vidste hun, at det fortsat skulle handle om service og gode oplevelser. Derfor valgte hun serviceøkonom-uddannelsen på EASV.

Med den uddannelse kunne jeg bygge ovenpå noget, jeg kendte i forvejen. Jeg fik koblet den viden, jeg havde i forvejen, med noget teori. Og så er det fedt, at man også får prøvet det hele af i praksis, fordi akademiet samarbejder så tæt med virksomhederne.

Cecilie Hallstrøm
Kursuskoordinator hos Idrættens Udviklingscenter i Vejen og tidligere studerende på Serviceøkonom-uddannelsen

Teori, praksis og ny viden

Uddannelsen gav hende også mulighed for at dykke ned i helt nye emner, som hun slet ikke havde beskæftiget sig med før.

“Jeg havde for eksempel aldrig arbejdet med markedsføring på sociale medier, men det gjorde vi på akademiet, og nu bruger jeg det hver dag i mit arbejde,” siger hun.

Ungt miljø og gode netværk

I det hele taget var Cecilie Hallstrøm meget begejstret for både uddannelsen og for selve det at gå på EASV.
“Der er et rigtig fedt og ungt miljø på skolen. Man lærer en masse, samtidig med at man hygger sig sammen og får gode netværk – også på tværs af de forskellige uddannelser,” siger hun.

Siden hun blev færdig som serviceøkonom i juni 2017, har hun arbejdet som kursuskoordinator ved Idrættens Udviklingscenter i Vejen. Og selvom uddannelsen var en god oplevelse, er det dejligt at være tilbage i virkeligheden, hvor det handler om at skabe de gode oplevelser og få ting til at lykkes.

“Jeg kan blive helt høj af at være med til at give vores gæster og kursister en god oplevelse. Når de tager herfra med et smil på læben og siger: “Vi ses snart igen”, så ved man, at det er lykkedes at give dem den service og den oplevelse, de gerne skulle have,” siger Cecilie Hallstrøm.

Om uddannelsen

Uddannelsen til serviceøkonom på EASV klæder dig på til at udvikle, planlægge og udføre serviceydelser og events i virksomheder, der beskæftiger sig med service og oplevelser inden for event, turisme eller hotel-og restaurationsbranchen.

Læs mere om uddannelsen og søg ind her.