Om os Nyheder
EASV får ny hjemmeside

EASV får ny hjemmeside

29.08.2017

Easv.dk har fået en grundig make-over og et nyt design. Vi er meget glade for og stolte af vores nye hjemmeside, der nu er gået i luften. Målet med hjemmesiden har været at skabe en god brugeroplevelse, hvor det er let at finde det, du har brug for.

Vores hjemmeside easv.dk har fået helt nyt design og navigation, hvor du som bruger hurtigt kan finde det, du leder efter med få klik eller en søgning. Det betyder blandt andet, at hvis du klikker ind på en uddannelse får en række fakta om uddannelsen, og herunder nemt kan læse om optagelseskrav, økonomi mm. Samtidig får du inspiration til at læse om andre uddannelser, der relaterer sig til dit første valg.

Derudover har vi med den nye hjemmeside haft stor fokus på at easv.dk er responsivt, og det er let at navigere og læse uanset om du besøger siden fra mobil, tablet eller computer.

Digitalisering af tilmelding
I relanceringen har vi også digitaliseret og forbedret vores tilmelding/ansøgning til de uddannelser, der ikke kan søges via optagelse.dk. Det betyder for dig, som bruger, at du kan ansøge/tilmelde dig direkte på hjemmesiden, uden at skulle printe, underskrive eller maile din ansøgning.

Sidst, men ikke mindst har vi fået taget nye fotos til hjemmesiden, og derfor er alle billeder af studerende og undervisere rigtige studerende fra Erhvervsakademi SydVest. Det er fotograf Christer Holte står bag de nye billeder fra Esbjerg og Sønderborg.

Vi håber du finder, hvad du søger. Ellers er du, som altid, meget velkommen til at kontakte os.

Hjemmesiden er designet og udviklet af Quantity Digital fra Esbjerg, der hele processen igennem har givet os gode råd og sparring.

Oplever du problemer med den nye hjemmeside er du meget velkommen til at sende en mail til webmaster@easv.dk