Om os Nyheder
EASV studerende donerer overskud fra eksamensprojekt til lokal forening

EASV studerende donerer overskud fra eksamensprojekt til lokal forening

11.06.2019

Studerende på serviceøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg afholdte i maj måned eventen ”Havefesten” som en del af deres eksamensprojekt i event management. Et event der genererede et overskud som de studerende nu har valgt at donere til foreningen RECOVERY BULLS der hjælper udsatte i Esbjerg og omegn.

Fredag den 10. maj fandt ”Havefesten”, arrangeret af serviceøkonomstuderende med event management som speciale, sted på EASV i Esbjerg. Eventen var en del af de studerendes eksamensprojekt og havde til formål at give de studerende erfaring i planlægning og afvikling af et event som de kan bruge i et fremtidig job i servicebranchen.

Eksamensprojekt gav overskud
”Havefesten” var en succes og betød, at de studerende efterfølgende stod med et overskud på i alt 3.247,00 kr. fra salg af mad og drikke samt fra salg af lodder til en tombola som de studerende havde fået stablet på benene med sponsorerede præmier fra en række lokale virksomheder.

Overskuddet på 3.247,00 kr. har de studerende valgt at donere til den lokale forening RECOVERY BULLS som er et idrætsfællesskab for sociale udsatte i Esbjerg og omegn. Formålet er at sætte en idrætsbevægelse i gang for den del af befolkningen, der ikke reelt har adgang til de eksisterende idrætstilbud. RECOVERY BULLS tror på, at man gennem idrætsaktiviteter kan løfte livsglæden hos sociale udsatte. En holdning som mange af de studerende på serviceøkonomuddannelsen deler:

Vi synes at RECOVERY BULLS er en forening, der gør et flot, godt og vigtigt stykke arbejde

Michelle Føns Staal
Studerende, serviceøkonom, EASV

”RECOVERY BULLS er lokale, men mange kender desværre ikke til foreningen og vi vil derfor gerne hjælpe med at udbrede kendskabet, så alle udsatte hører om muligheden for dem”, fortsætter Michelle.

Donation til lokale idrætsaktiviteter i Esbjerg
Donationen vækker stor glæde hos foreningen RECOVERY BULLS. ”Det er en stor ære at blive tildelt denne donation. Ikke mindst fordi jeg ved, at det findes så mange andre gode foreninger og organisationer, som kunne være donationen værdig. Jeg er glad for anerkendelsen. Vi er glade for anerkendelsen – 1000 tak”, lød det fra Stifter & Direktør af RECOVERY BULLS Even Ramsland, som fredag den 7. juni fik overrakt donationen af serviceøkonomerne på EASV.

Udover overskuddet har de studerende bestemt ligeledes at donere de overskydende præmier fra tombolaen til RECOVERY BULLS, hvilket bl.a. indebærer en række drikkedunke som nu kan bruges i foreningens forskellige idrætsaktiviteter.

Donationen skal bruges på lokale idrætsaktiviteter i Esbjerg - medlemmerne betaler et symbolsk kontingent - vi er derfor fuldstændige afhængige af økonomisk hjælp. Det er prisværdigt og flot, når unge mennesker tager et socialt ansvar og vil gøre noget godt for andre. Alle vores aktiviteter i RECOVERY BULLS er baseret på frivillig, ulønnet arbejde. Den frivillige indsats leveres af mennesker, som selv har oplevet, hvad det vil sige at være udsat og udenfor. Vi styrker i fællesskab trivsel, sundhed og livskvalitet - med denne donation kan vi gøre meget!

Even Ramsland
Stifter & Direktør, RECOVERY BULLS