Om os Nyheder
EASV-studerende løftede årets praktik-virksomhed til næste niveau

EASV-studerende løftede årets praktik-virksomhed til næste niveau

29.04.2021

Sønderborg-virksomheden VVS-Trading er Årets EASV Praktik 2021 og skal repræsentere EASV i landsfinalen den 10. maj. Melanie Holbæk Pedersen havde indstillet virksomheden til prisen efter et praktikforløb på Design & Business-uddannelsen. Sammen med to medpraktikanter har hun løftet virksomhedens brands til et nyt niveau lyder det fra den stolte virksomhed.

Modsætninger mødes og sød musik opstår. Melanie Holbæk Pedersen havde ikke forestillet sig, at uddannelsen Design & Business på EASV skulle føre hende til VVS-branchen. Men efter et succesfyldt praktikforløb hos VVS-Trading i Sønderborg er hun nu fastansat i virksomheden, som hun med sin indstilling også har sikret titlen som Årets EASV Praktik 2021.

”Jeg troede oprindeligt, at min uddannelse skulle føre til en karriere i tøjbranchen, men da muligheden bød sig for en praktikplads hos VVS-Trading, blev jeg enig med mig selv om, at branchen nok var mindre vigtig, så længe jeg kunne arbejde med branding,” siger hun.

Havde brug for løft udefra

Den indstilling var lige hvad VVS-Trading havde brug for, fortæller Leon Roy, der er Director Business Area VVS hos VVS-Trading. Han er imponeret over, hvad Melanie Holbæk Pedersen har udrettet, først som praktikant sammen med to medstuderende og siden som medarbejder.

Vi er en ambitiøs virksomhed, og vi har oplevet stor vækst på vores brands. Men vi er aldrig tilfredse, og nu skulle vi tage vores brands til næste niveau. Vi vidste også, at vi havde brug for en profil med en helt anden baggrund, end dem vi i forvejen har i huset, for at kunne løfte os. Den profil fandt vi i Melanie, der virkelig har formået at styrke vores designmæssige og visuelle identitet, så vi i dag står knivskarpt med en tydelig identitet i markedet.

Leon Roy
Director Business Area VVS

Alle medarbejdere har involveret sig

Både Leon Roy og Melanie Holbæk Pedersen roser hele holdet hos VVS-Trading for at tage imod den nye profil og de nye tanker og tilgange med åbne arme. Det er også en af årsagerne til, hun indstillede virksomheden til prisen.

De havde tilrettelagt et rigtig godt praktikforløb med masser af udfordringer, ansvar og opbakning, og så har jeg været omgivet af fantastiske kolleger hele vejen igennem.

Melanie Holbæk Pedersen
Dimittend, Design & Business, EASV Sønderborg

Leon Roy mener i høj grad, at succesen skyldes, at alle parter har været motiveret af at få friske øjne på de udfordringer, VVS-Trading stod over for.

På hele virksomhedens vegne er jeg utrolig stolt, både af resultaterne og af titlen som Årets Praktik. Det er et resultat af alle medarbejdernes indsats. De har været klar over betydningen af projektet, og de har virkelig steppet op og involveret sig.

Leon Roy
Director Business Area VVS

VVS-Trading og Melanie Holbæk Pedersen skal nu repræsentere EASV i landsfinalen, der finder sted mandag den 10. maj på Centralværkstedet i Aarhus.