Om os Nyheder
EASV styrker
Smart Academy
med erfaren chef

EASV styrker
Smart Academy
med erfaren chef

15.06.2020

En erfaren leder, der brænder for at gøre en forskel for mennesker ved at opkvalificere dem. Sådan beskriver Bo Glerup sig selv. Det er en af grundene til, at et enigt ansættelsesudvalg har valgt ham til stillingen som ny chef for EASVs efteruddannelsescenter, Smart Academy.

EASV vil styrke sin position som Sydjyllands kraftcenter for efteruddannelser under navnet Smart Academy. Efter sommerferien er det Bo Glerup, der skal stå i spidsen for at udvikle en vellykket version 2.0 af Smart Academy, fortæller EASV-rektor, Henrik Larsen.

“Bo blev valgt af et enigt ansættelsesudvalg blandt hele 34 velkvalificerede ansøgere. Derfor er vi sikre på, at vi har fundet en chef med både de personlige og professionelle kompetencer til at videreudvikle Smart Academy og styrke EASV’s position som efteruddannelses-center i det sydjyske område – og på lidt længere sigt i en endnu større del af Danmark,” siger Henrik Larsen.

Energi og engagement, der smitter

Bo Glerup skal udover den geografiske udvikling af Smart Academy også finde de løsninger og samarbejdspartnere, der kan udvikle akademiets online-uddannelsestilbud. Noget der ikke er blevet mindre aktuelt under coronakrisen.

Bo Glerup kommer fra en stilling som uddannelseskonsulent ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, og han glæder sig til sin nye udfordring som chef for Smart Academy i Esbjerg.

Det, der for alvor motiverer mig, er at gøre en forskel for mennesker ved at opkvalificere dem. Jeg kommer til EASV med et indgående kendskab til akademi- og efteruddannelserne og med masser af energi og engagement, der kommer til at smitte af på både medarbejdere og studerende.

Bo Glerup
Ny chef for EASVs efteruddannelsesafdeling Smart Academy

Udover erfaring fra uddannelsessektoren har Bo Glerup en længere karriere bag sig som leder i det private erhvervsliv, blandt andet hos ISS og TDC. Han tiltræder som chef for Smart Academy den 1. august.