Om os Nyheder
EASV tilbyder
god blanding af
teori og praksis

EASV tilbyder
god blanding af
teori og praksis

03.08.2020

Da Simone Mathiesen afsluttede sin STX-studentereksamen, vidste hun ikke, hvad hun ville. Hun valgte derfor at tage et grundforløb på handelsskolen for at udforske mulighederne inden for kommunikation. Et valg som viste sig at blive altafgørende for hendes fremtid.

Som så mange andre studenter, der står med huen på hovedet og alverdens muligheder foran sig, var Simone Mathiesen i tvivl om, hvilken uddannelse hun skulle søge ind på efter gymnasiet. Hun havde dog altid interesseret sig for kommunikation, og kunne godt tænke sig at lære mere om det. Derfor tog hun et 18-ugers grundforløb på handelsskolen for at prøve kræfter med fag som afsætning og virksomhedsøkonomi. Her besluttede hun sig for, at hendes fremtid skulle være inden for marketing og kommunikation. Kort tid efter søgte hun ind på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg.

Nød studietiden på EASV

Simone Mathiesen har nydt tiden på EASV, og vil til hver en tid anbefale andre at læse til markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV.

Jeg var rigtig glad for min studietid på akademiet - både fagligt og socialt. Underviserne er dygtige og gode til at vejlede undervejs på uddannelsen. Jeg kan godt lide, at man blander teori og praksis, og har mulighed for at komme ud i et praktikforløb. Derudover synes jeg, at EASV har et rigtigt godt studiemiljø, hvor der afholdes mange sociale arrangementer for de studerende – både fredagsbar, fester og studieture.

Simone Mathiesen
Marketing Assistent hos Smurfit Kappa Danmark i Kolding og tidligere studerende på markedsføringsøkonom

Drømmen blev til virkelighed

Simone Mathiesens drøm, om at komme til at arbejde med marketing og kommunikation, er gået i opfyldelse, efter hun afsluttede markedsføringsøkonom-uddannelsen.

I dag arbejder hun som Marketing Assistent hos Smurfit Kappa Danmark i Kolding, som producerer papirbaserede emballageløsninger. Her arbejder hun bl.a. med markedsføring gennem SEO og Google Ads, og er derudover ansvarlig for alt virksomhedens content på sociale medier som Instagram og LinkedIn. Områder, hvor hun dagligt bruger teorien fra sin uddannelse.

”På markedsføringsøkonom-uddannelsen har jeg fået en generel forståelse for marketingfaget og nogle gode værktøjer og strategier, som jeg kan trække på i mit nuværende job. Især inden for digital marketing har jeg fået en masse viden, som jeg bruger hver dag i mit arbejde,” siger hun.

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen og søg ind her.