Om os Nyheder
EASV-uddannelse overraskede Malthe og gav retning

EASV-uddannelse overraskede Malthe og gav retning

28.06.2022

Han havde faktisk ikke lyst til at studere, men da Malthe A. Kjer flyttede hjem til Esbjerg efter syv år i Aalborg, tog han alligevel chancen og søgte ind på serviceøkonom-uddannelsen på EASV. Det viste sig at være en god idé, for uddannelsen var ikke alene en god oplevelse. Den gav ham også en ny retning i servicebranchen, som han ellers kendte godt i forvejen.

Da Malthe A. Kjer begyndte på serviceøkonom-uddannelsen, var skoletasken allerede fyldt godt op med erfaringer fra servicebranchen. Han kom direkte fra et job som Shift Manager på en bar i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor han også havde dagligt ledelsesansvar.

Skoletræthed gik over

Men der skulle ske noget nyt, og derfor flyttede han hjem til Esbjerg efter syv år i det nordjyske. Han havde dog ikke umiddelbart forestillet sig, at det nye skulle være en uddannelse.

”Jeg har været skoletræt så længe, jeg kan huske, men en af mine kammerater havde læst til serviceøkonom på erhvervsakademiet i Aalborg, og han mente, at den uddannelse også ville være noget for mig. Jeg elsker arbejdet i servicebranchen. Den personlige service og kontakten med gæster og kunder er det, jeg virkelig brænder for. Men uddannelse var ikke lige det, der stod øverst på ønskesedlen, ” fortæller han.

Alligevel søgte han ind på EASV, og som han selv udtrykker det, krævede det virkelig ”motivation og en ekstra indsats” at få gjort ham interesseret i undervisningen. Det klarede underviserne på serviceøkonom-uddannelsen imidlertid.

Underviserne er virkelig motiverende og engagerede i de studerende. Det var ret fantastisk at opleve, hvor meget energi de lagde i undervisningen, også i de perioder, hvor det foregik bag skærmen på grund af corona.

Malthe A. Kjer
Dimittend, serviceøkonom-uddannelsen, EASV

Praktik på helt nyt hotel

Hans egen motivation fik yderligere et boost, da han skulle i praktik på uddannelsen. Her var han med til at starte butikshotellet Haven Fanø op. Hotellet har netop fejret et-års fødselsdag, og er drevet af Malthes mors kusine sammen med en veninde.

Det var hektisk, men også vildt spændende at være med helt fra starten. Jeg havde både opgaver, hvor jeg kunne bidrage med mine erfaringer, og hvad jeg havde lært på skolen, og opgaver som jeg aldrig havde prøvet at løse før.

Malthe A. Kjer
Dimittend, serviceøkonom-uddannelsen, EASV

Nu skal det handle om events

Det var dog valgfaget Event Management på uddannelsen og en praktisk opgave med at arrangere en virtuel ølsmagning, der for alvor blev et vendepunkt for Malthe A. Kjer.

”Jeg blev virkelig bidt af det med at arrangere og afvikle events. Det er fedt at stable noget på benene og med det samme opleve, om det lykkes,” forklarer han.

Selvom dimissionen kun lige er overstået, er Malthe A. Kjer allerede rykket videre til Frederiksberg, hvor jagten nu er gået ind på drømmejobbet i eventbranchen.

Om uddannelsen

Uddannelsen til serviceøkonom på EASV klæder dig på til at udvikle, planlægge og udføre serviceydelser og events i virksomheder, der beskæftiger sig med service og oplevelser inden for event, turisme eller hotel- og restaurationsbranchen.

Læs mere om uddannelsen og søg ind senest 5. juli kl. 12.00 her.