Om os Nyheder
Fra butikschef
i København
til Sales & Marketing Manager i Varde

Fra butikschef
i København
til Sales & Marketing Manager i Varde

24.08.2020

Efter flere år som butikschef ville Carsten Nielsen gerne prøve noget nyt. Så da muligheden for at tage en ny uddannelse bød sig, slog han til og startede på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg. I dag er han færdiguddannet og har fået job som Sales & Marketing Manager hos virksomheden dermaOXY i Varde.

Efter mange år i detailbranchen, hvor Carsten Nielsen arbejdede som butikschef, syntes han, det var tid til at prøve noget nyt. Da kæresten fik tilbudt nyt arbejde i Esbjerg skulle parret efter seks år i København, flytte tilbage til Jylland, og Carsten tog chancen og søgte ind på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg.

”Jeg valgte markedsføringsøkonom-uddannelsen, da den passede sammen med det, jeg havde lavet før, og det jeg ville i fremtiden. Efter jeg havde brugt en del tid på at undersøge de forskellige uddannelsesmuligheder, var det markedsføringsøkonom-uddannelsen, jeg følte passede bedst til mig. Jeg så en fremtid i mange af de muligheder, uddannelsen giver,” fortæller han.

Uddannelse med tæt kontakt til erhvervslivet

Da Carsten Nielsen startede på markedsføringsøkonom-uddannelsen, blev han positivt overrasket over den måde uddannelsesforløbet er sammensat på.

På uddannelsen kommer man rundt om mange forskellige emner, som kan bruges i det virkelige liv og forbereder den studerende til job. I undervisningen hives der relevante cases ind fra erhvervslivet, og praktikforløbet giver et godt indblik i, hvordan teori og praksis forenes. Samtidig var sammensætningen af klassen rigtig god, da alle studerende over 25 år var samlet i en klasse. Det var en rigtig god kombination i hvert fald for vores klasse.

Carsten Nielsen
Sales & Marketing Manager hos dermaOXY i Varde og tidligere studerende på Markedsføringsøkonom

Fra praktikant til Sales & Marketing Manager

På uddannelsens sidste semester var Carsten Nielsen i praktik hos virksomheden dermaOXY i Varde, der udvikler og producerer hudplejeprodukter. Under praktikken fik han tilbudt job hos virksomheden, og i dag er han ansat som Sales & Marketing Manager.

Carsten Nielsen har bl.a. ansvaret for kontakten til kunderne på det danske B2B-marked, virksomhedens udviklingsstrategier og planlægning af diverse markedsføringsaktiviteter. Det er alle opgaver, hvor han bruger meget af den teori, han lærte på uddannelsen.

Jeg er overrasket over, hvor meget jeg bruger af teorien fra uddannelsen i mit arbejde - både bevidst og ubevidst. Jeg har sågar nogle af bøgerne fra uddannelsen liggende på mit skrivebord. Uddannelsen har givet mig en grundforståelse for, hvordan jeg løser opgaver og tackle udfordringer i min hverdag.

Carsten Nielsen
Sales & Marketing Manager hos dermaOXY i Varde og tidligere studerende på Markedsføringsøkonom

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen og søg ind her.