Om os Nyheder
Fra konsulent i Filippinerne til markedsføringsøkonom i Esbjerg

Fra konsulent i Filippinerne til markedsføringsøkonom i Esbjerg

27.06.2022

Da Jolly Rose Nielsen flyttede fra Filippinerne til Danmark med sin mand for fem år siden, vidste hun, at hun fik behov for en ny uddannelse for at blive integreret og få et job. Hendes filippinske studier i filippinsk statskundskab og tiden med eget konsulentfirma ville ikke bringe hende langt i Danmark. Hun søgte en uddannelse i et internationalt studiemiljø og er netop dimitteret som markedsføringsøkonom fra EASV.

Jolly Rose Nielsen havde allerede en uddannelse og en karriere i Filippinerne, da hun forelskede sig i den danske dykkerinstruktør, som hun nu er gift med. Efter at have læst statskundskab i fire år havde hun startet sit eget lille konsulentfirma, hvor hun hjalp udlændinge, der flyttede til Filippinerne med eksempelvis arbejds- og opholdstilladelser. Dermed kunne hun bruge den viden om jura og forvaltning, som studiet i Filippinerne havde givet hende.

International uddannelse og atmosfære

En viden, der dog ikke umiddelbart var til megen nytte, da hun og hendes mand, der nu arbejder hos Vestas, for fem år siden flyttede til Danmark. I stedet begyndte Jolly Rose Nielsen at se sig om efter en ny uddannelse og nye jobmuligheder. Og det viste sig at være forholdsvis let.

”Vi flyttede til Esbjerg, som er hjemsted for mange internationale virksomheder og en international skole, EASV. Den er en stor attraktion for byen,” mener Jolly Rose Nielsen.

Praktisk uddannelse og dygtige undervisere

Hun søgte og kom ind på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV og er netop dimitteret med et flot 12-tal for sin hovedopgave. Studietiden har været rigtig god, fortæller hun.

Uddannelse her i Danmark er meget anderledes end i Filippinerne. Der er det meget akademisk og teoretisk, men på EASV føles det mere virkeligt, fordi der er så mange rigtige cases fra virksomhederne integreret i undervisningen. Man kommer tæt på forskellige virksomheder i forskellige brancher, og det betyder rigtig meget.

Jolly Rose Nielsen
Dimittend, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV

”Underviserne på EASV er også virkelig dygtige. De formår at dele deres viden og presse de studerende på en god måde. Man føler sig meget velkommen på akademiet, og der er virkelig plads til at lære til at prøve det af i den virkelige verden,” siger Jolly Rose Nielsen.

I job allerede inden dimissionen

Helt tæt på virkeligheden kom hun også i sin praktik hos en af Esbjergs mange internationale virksomheder, Real Safety, der producerer sikkerhedsudstyr primært til at forhindre fald og andre ulykker i offshore-industrien. Efter praktikken har Jolly Rose Nielsen skrevet sin hovedopgave i samarbejde med virksomheden, og allerede inden hendes dimission tilbød Real Safety hende en fast stilling som Marketing Assistant. Den takkede hun ja til, og hun er allerede i fuld gang.

Jeg har virkelig udviklet mig både personligt og professionelt i det internationale studiemiljø på EASV, og det er dejligt at have fået job i en virksomhed, der også er præget af en international atmosfære.

Jolly Rose Nielsen
Dimittend, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen og søg ind senest 5. juli kl. 12.00 her.