Om os Nyheder
Fra lagerdreng til markedsføringsansvarlig i samme virksomhed

Fra lagerdreng til markedsføringsansvarlig i samme virksomhed

11.03.2021

Som 13-årig fik Mathias Skanderup Alsing job som lagerdreng hos møbelvirksomheden Hundevad og Co i Bramming. Otte år senere er han stadig ansat i virksomheden - nu i jobbet som markedsførings-ansvarlig, hvor han bl.a. har ansvaret for virksomhedens hjemmeside og SoMe-strategi. Et job, hvor han dagligt bruger den teori, som han lærte på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg.

Der er flere grunde til, at Mathias Skanderup Alsing netop valgte at søge ind på markedsføringsøkonom-uddannelsen. Efter at have afsluttet sin EUX Business vidste han ikke, hvad han ville. Valget faldt på markedsføringsøkonom-uddannelsen, fordi det var en kort uddannelse med mange fremtidsmuligheder, og så dækkede den nogle af de ting, som han kunne se sig selv arbejde med i fremtiden, bl.a. salg, økonomi og international markedsføring.

En god uddannelse fra start til slut

Og Mathias Skanderup Alsing har ikke på noget tidspunkt fortrudt sit valg af uddannelse.

”Studietiden på EASV var helt vildt god fra start til slut. Alt fra underviserne til mine medstuderende var fantastiske at arbejde sammen med, og hvis man nogensinde var usikker på noget, var underviserne altid supergode til at hjælpe,” fortæller han.

Noget af det jeg virkelig godt kunne lide ved uddannelsen, var de opgaver og cases, vi arbejdede med. Vi fik mulighed for at samarbejde med en virksomhed og afprøve den teori, vi lærte, i praksis.

Mathias Skanderup Alsing
Markedsføringsansvarlig hos Hundevad og Co. og tidligere studerende på markedsføringsøkonom

Netop derfor vil han også til hver en tid anbefale andre at læse til markedsføringsøkonom.

”Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge markedsføringsøkonom-uddannelsen. Også hvis man, ligesom mig, ikke er helt sikker på, hvad man vil, men gerne vil tage en uddannelse, som åbner mange muligheder, når man er færdiguddannet,” siger Mathias Skanderup Alsing.

Snart ti år på samme arbejdsplads

Efter uddannelsen er Mathias Skanderup Alsing blevet ansat som markedsføringsansvarlig hos møbelvirksomheden Hundevad & Co. i Bramming. En arbejdsplads, hvor han i en alder af blot 21 år nærmer sig sit 10-års jubilæum, fordi Mathias Skanderup Alsing allerede startede hos Hundevad & Co. som lagerdreng, da han var 13.

Som markedsføringsansvarlig er mine primære arbejdsområder at holde styr på alle virksomhedens online-aktiviteter. Fx er det mig, der har lavet vores hjemmeside og lige for tiden, arbejder jeg også med at udvikle en SoMe strategi, da sociale medier overhovedet ikke er noget, virksomheden har benyttet sig af før. Til det bruger jeg rigtigt meget af det, jeg lærte på valgfaget online markedsføring, som jeg havde på markedsføringsøkonom-uddannelsen.

Mathias Skanderup Alsing
Markedsføringsansvarlig hos Hundevad og Co. og tidligere studerende på markedsføringsøkonom

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen her.