Om os Nyheder
Hun sørger for en fed rød tråd gennem uddannelsen

Hun sørger for en fed rød tråd gennem uddannelsen

13.11.2020

”Det er SÅ fedt og inspirerende at have en underviser, der rent faktisk ved, hvad hun taler om. Og de job, hun har haft, og gerne refererer til, er jo som skabt til at høre om for os serviceøkonomer,” skriver Jeanette Daarbak blandt andet i sin indstilling af lektor Mia Post-Lundgaard til Årets Underviserpris på EASV 2020.

Begejstringen er ikke til at tage fejl af i serviceøkonom-studerende Jeanette Daarbaks indstilling af lektor Mia Post-Lundgaard til titlen som Årets Underviser på EASV. Vinderen af titlen bliver automatisk nomineret til den landsdækkende kåring af Årets Underviser, som Uddannelses- og Forskningsministeriet står bag.

”Man kan oprigtigt mærke hendes lyst til at være en del af teamet omkring os. Selv fag, der ikke er hendes egne, har hun ofte lige været inde og snuse lidt til, så hun ved, hvor vi er henne og kan referere til det, vi har lært ved de andre undervisere. Hun sørger for, at der er en stor, fed rød tråd igennem hele uddannelsen,” skriver Jeanette Daarbak.

Suveræn feedback, relevant erfaring og den nyeste viden

Mia Post-Lundgaards relevante erhvervserfaring imponerer Jeanette Daarbak. Men erfaringerne er ikke en sovepude for underviseren, understreger hun.

”Det skinner bare igennem, at hun brænder for sine fag. Uanset om det er data management, SoMe eller markedsføring, så præsenterer hun os altid for den nyeste viden. Hun gør alt i sin magt for at gøre det inspirerende og lærerigt for os studerende, og hun ved, hvad hun taler om,” hedder det blandt andet i indstillingen.”

Selvom begejstringen for Mia Post-Lundgaards undervisning generelt er stor, er der særligt ét område, der gør hende helt unik, mener Jeanette Daarbak.

Specielt på feedback-delen er Mia suveræn. Hun er lynhurtig til at vende tilbage med feedback på vores afleveringer, og den er altid konstruktiv og altid formuleret på en pæn måde. Det er utrolig dejligt at vide, at Mia faktisk prioriterer at bruge tid på at gennemgå det, vi ofte har brugt lang tid på at aflevere.

Jeanette Daarbak
Studerende på serviceøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg

Selv underviserens fremtoning og humør er en fornøjelse, skriver Jeanette Daarbak:
”Mia er altid en fest at kigge på. Hun er altid utrolig velklædt og præsentabel, og jeg har aldrig oplevet hende være sur eller negativ på nogen som helst måde. Det betyder mere, end man aner, for os studerende.”

Mia Post-Lundgaard er én af de i alt fem undervisere, der er indstillet til Årets Underviserpris på EASV 2020. Vinderen bliver kåret af en jury bestående af EASV’s bestyrelsesformand, rektor, campuschef i Sønderborg, en underviser og en studerende.

Blå Bog

Mia Post-Lundgaard er 35 år og bor i Esbjerg. Hun er uddannet cand.merc i Globalisering, Kommunikation og Markedsføring og BA negot i International Turisme og Fritids Management. Hun har været Brand Manager for Confectionary, Food & Powder Beverages i Nestlés nordiske hovedkontor og har desuden arbejdet 13 år i hotel- og restaurationsbranchen i både ind- og udland. I fritiden dyrker hun blandt andet familien, gastronomi, rejser og folkemusik.

Om sig selv som underviser siger Mia Post-Lundgaard blandt andet:

”Jeg brænder for turisme og turismeudvikling og for at skabe værdi for både lokale og turister i skønne områder og afkroge af Danmark. Jeg brænder for at højne serviceniveauer i virksomhederne og for de studerende og deres personlige og faglige udvikling. Succes for mig er, når de studerende lander deres første job efter endt uddannelse og ser, at deres uddannelse har båret frugt og løftet dem til et niveau, de måske ikke engang havde turdet håbe, de havde i sig.”

Fakta om Årets Underviserpris

EASV har de seneste syv år i træk haft Danmarks mest tilfredse studerende blandt alle landets Erhvervsakademier. Det skyldes ikke mindst et utrolig stærkt hold af fagligt dygtige og engagerede undervisere. Dem vil vi gerne anerkende – og det vil vores studerende heldigvis også.

Derfor har vi de seneste år deltaget i Uddannelses- og Forskningsministeriets hædring af den mest inspirerende og engagerende underviser. Det sker ved, at de studerende på EASV har mulighed for at indstille deres kandidat til “Årets Underviserpris på EASV”.

Vinderen går videre til den nationale finale og kampen om titlen “Årets Underviser”, der udover hæderen udløser en præmie på 500.000 kroner. De 200.000 kroner er en personlig hæderspris til underviseren, og 300.000 kroner går til at udvikle det gode og engagerende undervisermiljø på det vindende erhvervsakademi. Fem undervisere er indstillet til “Årets Underviser på EASV 2020”. De er:

  • Lektor Mia Post-Lundgaard, Esbjerg
  • Campuschef og underviser Jesper Axelsen, Sønderborg
  • Lektor Søren Hansen, Sønderborg 
  • Lektor Kristian Wittrup, Esbjerg
  • Lektor Anne Maj Nafar, Sønderborg