Om os Nyheder
Ibrahim skiftede spor og fik masser af muligheder

Ibrahim skiftede spor og fik masser af muligheder

24.08.2021

Efter mange år i restaurationsbranchen og siden i detailbranchen skulle der ske noget nyt i 31-årige Ibrahim Kerdis liv. Derfor søgte han ind på produktionsteknolog-uddannelsen på EASV i Sønderborg. Den afsluttede han i juni, og nu har han fået job hos Skandinaviens største teglproducent Egernsund Wienerberger A/S, hvor han har ansvaret for fem af virksomhedens teglværker.

Ibrahim Kerdi har oprindelig en HD-uddannelse med speciale i organisation og ledelsen. Efter mange år som både restaurantchef og butikschef, besluttede han, at det var på tide at prøve noget nyt, og det førte ham til produktionsteknolog-uddannelsen på EASV i Sønderborg.

Det var vigtigt for mig at finde en ny uddannelse med gode jobmuligheder, og det fandt jeg på produktionsteknolog-uddannelsen. På uddannelsen får du en grundig teoretisk og praktisk viden, som klæder dig på til mange forskellige jobmuligheder inden for produktionsstyring, design, konstruktion og lignende. Derudover kender jeg flere tidligere studerende, som kun har fortalt positive ting om uddannelsen.

Ibrahim Kerdi
Lean Specialist hos Egernsund Wienerberger A/S og tidligere studerende på produktionsteknolog

Ud over alle forventninger

Produktionsteknolog-uddannelsen og tiden på EASV i Sønderborg viste sig at gå langt ud over de forventninger, Ibrahim Kerdi havde, da han valgte at starte på en ny uddannelse.

”Underviserne på uddannelsen var rigtig gode til at inddrage en masse praktiske erfaringer og mange konkrete projekter, der har været med til at give en bedre forståelse og gjort undervisningen mere spændende og virkelighedsnær,” siger han.

På uddannelsens 4. semester var Ibrahim Kerdi i praktik hos teglproducenten Egernsund Wienerberger A/S sammen med syv medstuderende.

 

Uddannelsens praktikforløb er den perfekte afslutning på uddannelsen. Der får du virkelig lov til at prøve kræfter med al den teori, du har lært, i praksis.

Ibrahim Kerdi
Lean Specialist hos Egernsund Wienerberger A/S og tidligere studerende på produktionsteknolog

Skiftede praktikken ud med job

I forbindelse med praktikforløbet er Ibrahim Kerdi nu blevet ansat hos Egernsund Wienerberger A/S som Lean Specialist, hvor han har fået ansvaret for fire teglværker i Danmark og et i Finland.

”Mine primære opgaver er at implementere Lean-værktøjer og følge op på teglværkernes PIP+ program, som er en række standarder og procedurer for, hvordan teglværkerne skal operere. Her bruger jeg rigtigt meget af det, jeg har lært på produktionsteknolog-uddannelsen om bl.a. Lean og Six Sigma. Uddannelsen har givet mig nogle gode analytiske evner til at håndtere forskellige problemstillinger i mit nuværende job,” fortæller han.

Ibrahim Kerdi vil klart opfordre andre til at lave det samme skifte, som han har gjort, hvis man er på udkig efter en uddannelse, som er eftertragtet i erhvervslivet og som giver mange fremtidsmuligheder.

Fortsat ledige pladser

På produktionsteknolog-uddannelsen lærer du hvordan fabrikation og produktion foregår i en virksomhed. Du beskæftiger dig blandet andet med design, udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg, produktionsplanlægning og kvalitetsstyring.

Kunne du tænke dig at starte på produktionsteknolog-uddannelsen, så er der fortsat ledige pladser på uddannelsen på EASV med studiestart den 30. august 2021.

Læs mere om uddannelsen og søg ind her.