Om os Nyheder
Klar til studiestart:

Vigtige datoer for kommende og nuværende studerende ved EASV

30.05.2023

Vigtige datoer

Nu er det snart tid til at se frem mod en ny og spændende studiestart ved Erhvervsakademi Sydvest (EASV).

Herunder er de officielle datoer vedrørende studiestarten efter sommerferien 2023, så både nuværende og kommende studerende kan planlægge deres indtræden i det akademiske år 2023/2024.

Sørg for at markere følgende datoer i din kalender:

Den 28. juli: Svar om optagelse

Har du dansk CPR-nummer, får du svar i E-boks angående om du er optaget på en af de videregående uddannelser, du har søgt. Andre får svar via mail. Du får ét svar på dine ansøgninger. Den 28. juli sidder vores studievejleder Karsten Skov Rasmussen i øvrigt klar til at tale med dig fra kl. 8-15:00, hvis du har spørgsmål vedrørende dit svar.

Ca. den 14. august: Opstart for vores nuværende studerende

For de studerende, der allerede er en del af EASV-familien, vil studieåret starte omkring den 14. august. Vi ser frem til at byde jer alle velkommen tilbage og ønsker jer et godt semester.

Den 28. august: Opstart for nye studerende

For alle de nye studerende, der er klar til at begynde deres uddannelsesrejse på EASV, vil studiestarten finde sted den 28. august. Vi glæder os til at byde jer velkommen til EASV-fællesskabet.

Den 29. august: Opstart for nye onlinestuderende og top-up-uddannelserne

På EASV prioriterer vi fleksibilitet og tilgængelighed i vores uddannelser. Derfor har vi dedikeret den 29. august til opstarten af vores nye onlinestuderende og top-up-uddannelser. Vi ser frem til at byde jer velkommen til EASV’s (digitale) læringsmiljø og sikre, at I får en kvalitetsuddannelse.

 

Tip! Vi anbefaler, at du kontakter EASV’s studievejledning, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning i forhold til din studieplanlægning.