Om os Nyheder
Ny podcast serie med Troels Bech

Ny podcast serie med Troels Bech

08.10.2020

I samarbejde med Mediano lancerer Smart Academy en ny podcast serie med Troels Bech, hvor du får inspiration til at forbedre din egen, dine kollegaers eller dit teams præstationer i dagligdagen.

Troels Bech er stadig fodboldtræner og sportsdirektør – et sted derinde. Men han er i højere og højere grad også podcastvært og skal nu være tovholder og redaktør på et nyt projekt om ledelse, som er indgået mellem podcastmediet Mediano og uddannelsesinstitutionen Smart Academy.

Serien er ikke en del af pensum på nogen af vores uddannelser, men via samtaler med en række markante personligheder, vil Troels Bech forsøge at give dig inspiration og løsninger til de udfordringer, du møder i dit daglige arbejdsliv. Som leder eller som medarbejder.

Udgangspunktet er selvfølgelig Troels Bech’ egen fortid som fodboldspiller, fodboldtræner, sportsdirektør og foredragsholder. En fortid der har bragt ham fra Svendborg til Silkeborg som fodboldspiller. Fra OB til Esbjerg som træner. Og fra sportsdirektør i Brøndby over en corona-afbrudt jordomrejse til podcastvært med udgangspunkt i Strib.

Samtalepartnerne for Troels Bech vil bl.a være Helle Hedegaard Hein, forfatter til bogen Primadonna ledelse, og Michael Trolle, CEO hos Dreams and Details, ekstern lektor på CBS og tidligere direktør og landstræner for Dansk Volleyball Forbund.

Du kan fra næste uge finde Troels Bechs podcasts om ledelse her.

 

— Troels Bech er i gang med at udarbejde en række podcasts til Smart Academy