Om os Nyheder
Ny uddannelsesmulighed i Esbjerg

Ny uddannelsesmulighed i Esbjerg

11.08.2022

Smart Academy – en del af Erhvervsakademi SydVest – tilbyder nu Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning i Esbjerg. Et kæmpestort plus for byen, mener lokal virksomhedsejer.

Kolding eller Odense har hidtil været de nærmeste steder, hvor studerende fra Esbjerg og omegn kunne tage en efter- eller videreuddannelse i finansiel rådgivning.

Det bliver der nu lavet om på.

Smart Academy, en del af Erhvervsakademi SydVest (EASV), har netop oprettet deltidsuddannelsen, der bl.a. giver mulighed for at arbejde som ejendomsmægler.

”Hos Smart Academy er vi stolte over at kunne bringe denne uddannelse til Esbjerg, fordi det er med til at styrke profilen som studieby. Samtidig foregår undervisningen i et tæt samspil med lokale virksomheder, og det er netop vores ambition; at være helt tæt på virkeligheden,” siger Bo Reinholdt Glerup, der er chef for Smart Academy ved EASV.

Marianne Christensen medindehaver af HOME i Esbjerg, er også tilfreds:

”Det er et kæmpestort plus for erhvervslivet, at man for første gang nogensinde tilbyder denne businessuddannelse i Esbjerg. Dermed kan vi tiltrække og fastholde talenter, der kan bidrage til byens fremtidige vækst som meget mere end energimetropol.”

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning ved Smart Academy i Esbjerg starter i efteråret 2022, og det er muligt at søge om optagelse via finanstilmelding.dk.