Om os Nyheder
Så er der karantænebanko

Så er der karantænebanko

28.04.2020

Som et led i et eksamensprojekt arrangerer en række studerende fra serviceøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg nu ”Karantænebanko”.

Event-studerende fra 2. semester på serviceøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg inviterer til Gratis Online Banko.

“Eventen ”Karantænebanko” er en del af vores eksamensprojekt og har til formål at give os studerende erfaring i planlægning og afvikling af et event, som vi kan benytte i et fremtidigt job i servicebranchen,” fortæller Jeanette Daarbak, der er blandt de studerende.

Bankospillet finder sted tirsdag den 5. maj klokken 20.00 De studerende har valgt, at eventen er gratis, og de opfordrer derfor til, at man donerer et beløb til De Hjemløses Venner i Esbjerg på MobilePay nr. 60744.

“Målet med eventen er at få underholdning og hygge hjem i stuerne i denne Corona-tid samt at hjælpe de lokale hjemløse i Esbjerg til en tryggere tilværelse med et bidrag. Vi samarbejder med ”De Hjemløses Venner i Esbjerg”, der gør en kæmpe indsats for at yde omsorg til de særligt udsatte i denne tid,” siger Jeanette Daarbak.

De studerende går live via Facebook-begivenheden ”Eventholdets karantænebanko”, og i pausen er der underholdning fra den dygtige lokale musiker Tanni Christine, der vil synge og spille.

 

Vi har mange flotte sponsorerede gevinster for over 20.000 kroner til de heldige vindere, og hovedgevinsterne er blandt andet et gavekort for to personer til én overnatning i dobbelt-værelse med to retters middag og morgenmad på hotel Comwell i Kolding, mens vi på auktion udlover et ophold til Ribehøj i deres topsuite inklusiv en seks retters menu og morgenmad for to personer.

Jeanette Daarbak
Studerende, serviceøkonom-uddannelsen, EASV

Der er åbent for tilmelding fra fredag den 24. april klokken 12 frem til søndag den 3. maj klokken 12. For at deltage skal man gå ind på facebook begivenheden: ”Eventholdets karantænebanko” og trykke på linket på siden for at tilmelde sig. Efter tilmelding vil man modtage sine bankoplader over mail indenfor tre dage.

“Vi glæder os til at tilbringe en hyggelig aften med folk – sammen, men dog hver for sig hjemme i stuerne,” lyder det fra Jeanette Daarbæk