Om os Nyheder
Sofie ville hurtigt ud i erhvervslivet

Sofie ville hurtigt ud i erhvervslivet

09.11.2020

I juni afsluttede Sofie Borch Lauridsen uddannelsen som markedsføringsøkonom på EASV i Esbjerg. Hun valgte uddannelsen som en hurtig vej ud i erhvervslivet. Nu arbejder hun som marketingkoordinator hos J.A.K Workwear i Esbjerg, hvor hun har ansvaret for virksomhedens markedsføring.

Sofie Borch Lauridsen ville gerne ud i erhvervslivet og i gang med en karriere hurtigst muligt efter gymnasiet. Derfor søgte hun ind på markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV i Esbjerg.

”Markedsføringsøkonom-uddannelsen er en forholdsvis kort uddannelse, og det betød, at jeg hurtigt kunne komme ud på arbejdsmarkedet. Jeg har altid haft flair for det kreative, og på uddannelsen kunne jeg kombinere det kreative med det teoretiske,” fortæller hun.

Bred uddannelse med mange muligheder

Sofie Borch Lauridsen var meget begejstret for både uddannelsen og i det hele taget for det at gå på EASV.

”Studiemiljøet minder rigtigt meget om det, du kender fra gymnasiet. Du har et tæt samarbejde med underviserne og får et tæt forhold til dine medstuderende. EASV har meget fokus på klasseundervisning og gruppearbejde, og det skaber et godt sammenhold blandt de studerende,” fortæller hun.

Derfor vil hun helt klart anbefale EASV og markedsføringsøkonom-uddannelsen til andre.

Markedsføringsøkonom-uddannelsen er et godt valg, hvis man er i tvivl om, hvad fremtiden skal bringe. Det er en meget bred uddannelse, hvor man får lov til at snuse til en masse spændende områder og får erfaring i håndtering af forskellige cases, som man senere kan bruge ude i erhvervslivet. Efterfølgende kan du vælge at hoppe direkte ud på arbejdsmarkedet eller læse videre, hvis du har lyst til det.

Sofie Borch Lauridsen
Marketingkoordinator hos J.A.K Workwear A/S i Esbjerg og tidligere studerende på markedsføringsøkonom-uddannelsen

Spændende job med stort ansvar

Siden Sofie Borch Lauridsen blev færdig som markedsføringsøkonom i juni 2020, har hun arbejdet som marketingkoordinator hos J.A.K Workwear i Esbjerg, hvor hun er ansvarlig for virksomhedens markedsføring.

”Jeg står for planlægning af kampagner, budgethåndtering, SEO, den digitale strategi og udarbejdelse af alt grafisk materiale. Det er et virkelig spændende job, hvor jeg får lov til at udfolde mine kreative evner samtidig med, at jeg kan nørde en masse data. J.A.K Workwear prioriterer markedsføring rigtigt højt, og derfor får mange af mine ideer også lov til at blive gennemført. Det er mega fedt,” fortæller hun.

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen og søg ind her.