Om os Nyheder
Weronika fandt fantastiske kammerater og undervisere på EASV

Weronika fandt fantastiske kammerater og undervisere på EASV

30.06.2022

Weronika Kapinski kom til Danmark fra Polen for at studere til markedsføringsøkonom på EASV, og den internationale atmosfære, de hjælpsomme undervisere og en undervisning med fokus på det praktiske har gjort studiet til en rigtig god oplevelse. Hendes valget af Danmark og EASV var også meget målrettet.

I første omgang vil hun gerne hjælpe sine forældre hjemme i Polen med at skabe international vækst i deres møbelvirksomhed. Derefter vil hun forfølge sin egen drøm, men hvad den er, forbliver en hemmelighed indtil videre.

21-årige Weronika Kapinski er netop dimitteret fra markedsføringsøkonom-uddannelsen på EASV. Nu venter hun på at få at vide, om hun kan læse videre i Danmark, og i mellemtiden arbejder hun 15 timer om ugen hos sit tidligere praktiksted, Kvist Industries.

Fra møbler i Polen til møbler i Danmark

Kvist Industries er en international møbelvirksomhed med hovedkontor i Aarre tæt på Esbjerg og produktion i Letland. Og møbelindustrien er faktisk det, der førte Weronika Kapinski til Danmark for at studere på EASV.

Mine forældre har en møbelvirksomhed i Polen, og jeg vil gerne hjælpe dem med at skabe yderligere vækst og internationale kontakter. Skandinavien, og især Danmark, er kendt for sin møbelproduktion, og derfor var det logisk for mig at søge ind på EASV.

Weronika Kapinski
Dimittend, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV

Weronika Kapinski tager rigtig mange positive ting med fra sine to år på EASV:

”Jeg har fået fantastiske venner, ikke bare fra min egen klasse, men på tværs af hele skolen, og underviserne har været fantastiske og meget hjælpsomme. Man har kunnet spørge dem om alt, og de har altid gjort alt, hvad de kunne, for at hjælpe. Selve uddannelsen er meget anderledes, end det at studere i Polen. Der er man bare et nummer, og undervisningen er ren teori. Her lærer man ikke kun teorien, men også hvordan man bruger den i praksis,” forklarer hun.

Praktikken blev til et job

Især praktikperioden på uddannelsen gav Weronika Kapinski mulighed for at teste det, hun havde lært i undervisningen.

Praktikken er en rigtig god måde at supplere undervisningen, og så er det med til at give dig en klar fornemmelse af, om du har valgt den rigtige uddannelse.

Weronika Kapinski
Dimittend, markedsføringsøkonom-uddannelsen, EASV

I sin praktik hos Kvist Industries arbejde Weronika Kapinski med en lang række forskellige marketingopgaver fra sociale medier til event management. Og det gør hun stadig. Efter praktikken tilbød virksomheden hende nemlig at arbejde 15 timer om ugen, mens hun gjorde sin hovedopgave færdig, og det takkede hun ja til. Hvis hun kommer ind på en af de uddannelser, hun nu har søgt ind på, fortsætter hendes aftale med Kvist Industries på den måde. Hvis ikke, går hun formentlig op på fuld tid i virksomheden.

Om uddannelsen

Uddannelsen til markedsføringsøkonom på EASV giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring samt kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Læs mere om uddannelsen og søg ind senest 5. juli kl. 12.00 her.