Om os Nyheder
Forskningspris til Christian Ribeiro Maagaard Dragin-Jensen fra EASV

Forskningspris til Christian Ribeiro Maagaard Dragin-Jensen fra EASV

05.02.2024

Stort tillykke til forsknings- og udviklingsspecialist, Christian Ribeiro Maagaard Dragin-Jensen, der har modtaget Danske Erhvervsakademiers Forskningspris.

I dag den 5. februar 2024 modtog Christian Ribeiro Maagaard Dragin-Jensen, Forsknings- og Udviklingsspecialist ved Erhvervsakademi SydVest (EASV), den prestigefyldte Danske Erhvervsakademiers Forskningspris 2023.

At det først skete nu skyldes omstruktureringen af Danske Erhvervsakademier, og prisoverrækkelsen fandt da også sted i organisationens spritnye lokaler i Vester Voldgade, hvor EASV’s udviklingschef, Flemming Østergaard, og rektor Henrik Larsen var med til at fejre.

Christian modtog prisen for forskningsprojektet ‘Event Innovation i krisetider,’ udført i samarbejde med internationale partnere. Projektet har kastet lys over event- og festivalindustriens udfordringer under COVID-19-pandemien og resulteret i nye modeller til måling af resiliens og innovation inden for eventindustrien, til gavn for interessenter.

Om projektet: Anvendelig viden

Projektet udforskede event- og festivalsektorer i Norge, Polen og Danmark under COVID-19-pandemien. Det involverede mere end 150 events, fra små lokale arrangementer til store internationale festivaler. Formålet var at identificere strategiske og praktiske områder afgørende for industrien, for at opbygge resiliens og præsentere bedste praksis.

Forskningen resulterede i nye modeller til måling af resiliens og innovation inden for eventindustrien, publiceret i internationale tidsskrifter og implementeret bredt. Projekthjemmesiden og resultaterne blev præsenteret for studerende, virksomheder og regeringer, og artiklerne blev en del af WHO’s COVID-19-database.

Projektets nøgletal inkluderer +7.000 downloads af artiklerne, over 150 præsentationer for studerende og virksomheder, samt anerkendelse fra redaktionen som “Editor’s Choice.”

EASV  ønsker endnu engang stort tillykke til Christian med den velfortjente anerkendelse.


Christian Ribeiro Maagaard Dragin-Jense, som stod i spidsen for projektet ‘Event Innovation i krisetider,’ i selskab med Flemming Østergaard, udviklingschef ved EASV, under ceremonien.

 

Om Forskningsprisen

Forskningsprisen er en årlig udmærkelse fra Danske Erhvervsakademier, der anerkender og støtter banebrydende forskning. Kriterierne for bedømmelse inkluderer anvendelighed, overholdelse af forskningsprincipperne (Frascati-principperne) og bidrag til samfundet.

Læs mere om EASV's forskning

KLIK HER