Om os Nyheder
Dimission 2024 på Campus Esbjerg

Dimission 2024 på Campus Esbjerg

27.06.2024

Torsdag den 27. juni 2024 modtog sommerens dimittender fra Erhvervsakademi SydVest (EASV) deres eksamensbeviser på Campus Esbjerg. Se billeder til dagen her.

I denne uge dimitterede 193 studerende fra 17 forskellige uddannelser på Erhvervsakademi SydVest (EASV) i Esbjerg, og stolte familier, venner og undervisere var i går mødt talstærkt op for at fejre de nyuddannede.

Årets bedste dag på akademiet er altid disse milepæle, men dagen i går var ekstra særlig, da EASV dimitterede sit allerførste hold fra uddannelsen Energiteknolog. Dertil kommer en dimittend fra uddannelsen Offshore Wind Energy MBA, som EASV udbyder i et samarbejde med Hochschule Bremerhaven.

Rektor Henrik Larsen holdt en inspirerende tale for alle dimittender og sagde blandt andet:

“Kære dimittender: I kender jeres plads i samfundet og i erhvervslivet. Ikke på den måde tidligere generationer gjorde, men ved at udfordre verden; ved at stille konstruktive spørgsmål og ved at være omstillingsparate. Mange af jer kommer nok ikke til at fejre 25 års jubilæum på samme arbejdsplads, men I kommer til at udfylde jeres plads i samfundet ved at være nysgerrige, kreative og tilegne jer de nye teknologier til gavn for jer selv og de virksomheder, I bliver ansat i.”

Efter diplomoverrækkelser og taler modtog uddelte HK, Teknisk Landsforbund samt Sydbank Fonden, Konstruktørforeningen og TEKNIQ Arbejdsgiverne gaver eller priser til de nyuddannede.

Akademiet serverede forfriskninger til alle gæster, og om aftenen var der afskedsfest i de studerendes fredagsbar.

Følgende priser blev uddelt:

  • Sydbank Fondens legat på 10.000 kr. gik til Isabella Guldager Jensen fra uddannelsen Markedsføringsøkonom.
  • HK’s fanebærerpris på 4.000 kr samt en Kay Bojesen Fanebærer gik til Olivia Forsberg fra uddannelsen Service- & Oplevelsesøkonom.
  • TEKNIQ Arbejdsgivernes pris i form af en PH-lampe gik til Michael Quist Riis Ditlevsen fra uddannelsen El-installatør.
  • Kontruktørforeningen uddelte en Kay Bojesen abe sammen med indstillingen til en landsdækkende pris på 10.000 kr. til Stine Maul Sørensen fra Bygningskonstruktør.

Vil du se alle de fantastiske øjeblikke fra dagen? Tjek billederne på vores Flickr.

Overvejer du en top-up uddannelse?

Se mulighederne ved EASV