Om os Nyheder
Martin og Esbjerg fB vinder Årets EASV Praktik 2024

Martin og Esbjerg fB vinder Årets EASV Praktik 2024

17.04.2024

I mandags løb Årets EASV Praktik af stabelen – en stor fejring af det tætte samarbejde mellem vores uddannelser og erhvervslivet.

Mandag den 15. februar 2024 blev det atter tid til vores årlige hyldest og anerkendelse af det fremragende samarbejde mellem studerende på Erhvervsakademi SydVest (EASV) og regionens virksomheder. I alt dystede fire EASV-studerende om titlen, og det var Martin Hamann Nielsen fra uddannelsen Multimediedesigner, der sammen med Esbjerg fB kunne løfte armene i vejret som vindere af Årets EASV Praktik 2024.


Martin Hamann Nielsen lykønskes af Karsten Rieder, direktør for Business Esbjerg

Martin vandt bl.a. Årets EASV Praktik, fordi han har haft mulighed for at anvende den teori, han har lært, i praksis, og virksomheden har givet ham ansvar og plads til at løse opgaver selvstændigt. Trods sin status som praktikant har Martin følt sig fuldt inkluderet i virksomheden og har haft stor indflydelse på arbejdet i content- og medieafdelingen. Han har endda fået mulighed for at deltage i virksomhedens træningslejr i Tyrkiet.


Kenni Poulsen (tv.), kommunikations- & marketingansvarlig for Esbjerg fB, var praktikantvejleder for EASV-praktikanten, Martin Hamann Nielsen (th.)

Skal han opsummere, hvorfor praktikken var et hit for hans læring, lyder det: “Det er svært at sige præcist hvad der har gjort Esbjerg fB til så fantastisk et sted at være i praktik, og jeg tror det er en kombination af alle faktorer fra hverdagen. I bund og grund tror jeg, det handler om et fantastisk arbejdsmiljø, hvor alle holder sammen og møder hinanden med åbne arme – det har virkelig fået mig til at føle mig velkommen.”

Det er svært at sige præcist hvad der har gjort Esbjerg fB til så fantastisk et sted at være i praktik, og jeg tror det er en kombination af alle faktorer fra hverdagen. I bund og grund tror jeg, det handler om et fantastisk arbejdsmiljø, hvor alle holder sammen og møder hinanden med åbne arme – det har virkelig fået mig til at føle mig velkommen.

Martin Hamann Nielsen
Multimediedesigner


Dommerjuryen bestod af (fra højre): Karsten Rieder, direktør for Business Esbjerg, Anja Muus, uddannelseschef for Design & Business på EASV og Jesper Ottosen, praktik- & karrierekonsulent for EASV.


Karsten Rieder, direktør for Business Esbjerg, var jurymedlem til kåringen, mens uddannelsesdirektør, Anne-Mette Tønnesen, var vært

Videre til landsfinalen
Og det er i øvrigt ikke slut for Martin Hamann Nielsen og EfB Elite A/S endnu. Deres sejr åbner dørene til landsfinalen ‘Årets Erhvervsakademipraktik 2024’ i København i maj på Scandic CPH Strandpark, hvor praktikanter fra landets otte erhvervsakademier skal pitche deres praktikophold.

På dagen uddeles følgende priser:

Hovedprisen på 10.000 kr. (sponsoreret af HK),
Juryens Specialpris på 5.000 kr. (sponsoreret af TL)
Publikumsprisen på 5.000 kr. (Sponsoreret af TL)

Dommerjuryen vil bestå af:

Jannik Frank Petersen, forbundsformand TL

Mads Samsing, forbundsnæstformand HK

Rasmus Stoklund, politisk ordfører for Socialdemokratiet

Signe Tychsen Philip, underdirektør i DI med ansvar for erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser

Stina Vrang Elias, adm. dir. i tænketanken DEA

— Årets EASV Praktik 2024

Tak til deltagerne ved Årets EASV Praktik 2024

En stor tak skal lyde til alle nominerede kandidater, deres gæster og ikke mindst deres virksomheder; Esbjerg fB, FORCE Technology, Saab Danmark A/S og EMR Murer & Entreprenør A/S, for deres engagement og støtte til fremme af gode praktikforløb. Deres indsats er med til at forme fremtidens arbejdskraft og styrke båndene mellem uddannelse og erhvervsliv.

EASV's Praktik- & Jobportal

For studerende og virksomheder