Uddannelsen i webudvikling, der foregår i Esbjerg bygger videre på din uddannelse som datamatiker eller multimediedesigner.
Uddannelser
Webudvikling
Professionsbachelor

Web­udvikling

Varighed
1,5 år
Økonomi
SU
Studiestart
August
Lokationer
Esbjerg
Sprog
Engelsk
Næste ansøgningsfrist:
1. juli 2024
Hold dig opdateret
Modtag nyheder fra Erhvervsakademi SydVest om Åbent Hus arrangementer og ansøgningsfrister
Ansøg nu

Med en uddannelse i webudvikling kan du bygge videre på din uddannelse som multimediedesigner eller datamatiker

Under uddannelsen lærer du at arbejde med udvikling af websites indenfor World Wide Webs standarder som platform for applikationer samt web-indholdssystemer.

 

Uddannelsen i webudvikling varer 1,5 år og er en overbygningsuddannelse, der bygger ovenpå din uddannelse som datamatiker eller multimediedesigner.

Uddannelsen er fordelt på tre semestre, der består af fire kerneområder, og derudover indeholder uddannelsen et praktikforløb og et afsluttende eksamensprojekt.

Uddannelsen er inddelt i følgende kerneområder:

  • Webudvikling (Backend web udvikling, og progressive web apps)
  • Udviklingsmiljøer
  • Databaser
  • User Experience (UX)

PRAKTIK

På dit 3. semester skal du i praktik. Du bestemmer selv om praktikken skal være i en virksomhed i Danmark eller i udlandet.

UDLANDSOPHOLD

På Erhvervsakademi SydVest har du mulighed for at komme til udlandet som en del af din uddannelse. Du kan både vælge at tage et semester i udlandet eller tage din praktik i udlandet. Læs mere her.

Studieordning

Tidligere studieordninger kan rekvireres ved henvendelse

For at blive optaget på uddannelsen i webudvikling, skal du have én af følgende uddannelser:

Har du en tilsvarende uddannelse og/eller erhvervserfaring er der også mulighed for at blive optaget. I så fald bedes du kontakte vores studievejledere, der kan fortælle dig, hvorvidt du kan optages på uddannelsen.

Med en uddannelse i webudvikling finder du arbejde i it-branchen, det kan være i udviklingsafdelinger i virksomheder eller i softwarefirmaer. Du kan få job i private og offentlige virksomheders IT-afdelinger og design- og reklamebureauer. Du har også mulighed for at vælge en karriere som selvstændig.

Med en uddannelse i webudvikling vil du f.eks. kunne få følgende jobs:

  • Webudvikler
  • Webdesigner
  • Frontend-udvikler
  • Grænsefladeudvikler
  • Webmaster
  • Webprogrammør

SU

Studerende på uddannelsen i webudvikling er berettiget til SU. Når du er blevet optaget på uddannelsen, kan du søge SU, men du skal være opmærksom på, at du tidligst kan søge SU en måned før den måned, du kan få SU fra.

Har du for eksempel ret til SU fra september, kan du tidligst søge fra den 1. august. Du er først SU-berettiget til en måned på en uddannelse, når man starter før den 20. i måneden. Dvs. starter du på en uddannelse den 21. august og derefter, så er du først SU-berettiget til SU fra september måned.

Ansøg

Du skal søge SU direkte på hjemmesiden www.SU.dk
Har du brug for vejledning i forbindelse med din SU kan du henvende dig til vores SU vejledere på mail.

Studielivet på Erhvervsakademi SydVest

Oplev studiemiljøet