Om os Nyheder
Ledige studiepladser ved EASV

Ledige studiepladser ved EASV

28.07.2023

Er du på udkig efter en uddannelse, der kan forme din fremtid? Vi har ledige pladser til studieåret 2023, og uanset om du drømmer om at blive en kreativ bygningskonstruktør, en dygtig datamatiker eller en visionær finansbachelor, er vores uddannelser designet til at give dig de rette værktøjer til at knuse virkelighedens udfordringer.

Opdatering til denne artikel d. 1. september 2023: EASV har lukket for optag nu. Derfor er alle ansøgningslinks til nedenstående liste fjernet. Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, og du kan desuden finde de næste ansøgningsfrister her på EASV.dk. Bemærk, at nogle af vores uddannelser har vinteroptag, mens andre har sommeroptag.

Erhvervsakademi SydVest har stadig er ledige pladser på flere af vores uddannelser for studieåret 2023 (sommeroptag), men tøv ikke for længe, hvis du er interesseret! Du skal søge før den 1. september, og optagelsen sker efter først-til-mølle princippet.

For at søge ind på en af vores ledige uddannelsespladser skal du søge via en ansøgningsformular, der publiceres som et link på uddannelsens side på EASV.dk i løbet af den 28. juli. Bemærk, at pladserne hurtigt kan blive besat, så tøv ikke med at søge allerede i dag.

Her er de
 uddannelser, der har 2. runde optag på vores forskellige campusser:

Esbjerg:

 1. Datamatiker
 2. Computer Science
 3. Finansbachelor
 4. Energiteknolog
 5. Finansøkonom 
 6. Markedsføringsøkonom
 7. Multimediedesigner
 8. Produktionsteknolog
 9. Serviceøkonom
 10. Web Development

Online:

 1. Finansbachelor (venteliste)
 2. Markedsføringsøkonom
 3. Softwareudvikling

Tønder:

 1. Datamatiker

Sønderborg:

 1. Finansøkonom
 2. Markedsføringsøkonom
 3. Produktionsteknolog
 4. Datamatiker
 5. Multimediedesigner

 

Tip! Du kan læse mere om ansøgningsprocessen HER. Har du spørgsmål? Skriv eller ring til vores dygtige studievejledning eller optagelsesteam, som er klar til at guide dig.

Listen opdateres løbende. Det vil sige, at når der ikke længere er ledige studiepladser på en uddannelse, vil vi skrive det her på siden og fjerne linket til uddannelsen.

EASV har Danmarks højeste studieglæde

Se og læs mere HER